Soorten video

SOORTEN VIDEO

Wat wij maken komt in allerlei soorten en maten. En omdat de mogelijkheden in video zo uitgebreid zijn, is een productie atijd maatwerk.

 

Toch onderscheiden we een vijftal soorten. Laat je inspireren door deze voorbeelden, maar neem vooral contact op om je wensen met ons door te spreken!

Play

PROMOTIE / CORPORATE VIDEO

Van motoren tot schoenen, van industrie tot onderwijs. Video in alle soorten en maten. Het leent zich uitstekend om een commerciële boodschap uit te dragen over jouw bedrijf, product of dienst. Altijd maatwerk.

Dit is onze corporate video voor Wiskerke Onions. Bekijk ook onze cases voor Kawasaki, Omoda en Delta Elektronika

Play

HOW-TO VIDEO

Kort en bondig instructie geven. Stap voor stap. Dat is de kern van een goede, praktische how-to video. Het zijn niet voor niets de meest bekenen video's op YouTube!

Dit is een how-to video voor De Hoop Pekso. Bekijk ook onze cases voor Zeelandia, Omoda en Silk'n voor meer how-to video's.

Play

COMMERCIAL

Binnen de stroom van commercials, op tv, in de bios of online, heb je 20 of 30 seconden om je boodschap duidelijk te maken. Elke seconde telt. De juiste keuzes in inhoud, beeld en geluid zijn daarom enorm belangrijk.

Deze commercial zette Saman in om zijn nieuwe energie-bedrijf EnergiQ te promoten. Bekijk ook onze cases voor PZEM, Omroep Zeeland en Badhotel Domburg, voor andere commercials van onze hand. 

Play

EVENT VIDEO

Kondig aan en nodig uit, geef je gasten kippenvel met een indrukwekkende film tijdens je event, of laat bezoekers nagenieten met een stoere aftermovie. Video kan op verschillende manieren jouw event versterken. 

Dit is de aftermovie die we maakten voor Beelen Groep. Maar bekijk vooral ook ons eerder werk voor UNESCO, North Sea Port en Zeelandia voor meer event-video's.

Play

SOCIAL VIDEO

Kort en krachtig, want de kijktijd is beperkt. Social media maken een belangrijk deel uit van onze dagelijkse communicatie. En de verschillende platformen geven video voorrang boven tekst en foto's.

Deze video voor Saman, gaf hun volgers een korte update over de aanleg van hun zonnepark in Zierikzee. Bekijk ook de cases voor GAMMA, Omoda en Zeelandia voor meer social video.