Over thumbed

Thumbed, Zierikzee

THUMBED, VIDEOPRODUCTIES.

Vanaf de start zijn onze klantenkring en werkzaamheden enorm divers geweest. Van commerciële partijen tot overheid, van mode tot food, van tv reclame tot bedrijfsportret... werkelijk alle soorten en maten. Vanuit Zierikzee werken we niet alleen veel in Zeeland, maar ook in de rest van Nederland en met regelmaat over de landsgrenzen.

Die diversiteit wordt gekoesterd! Elk bedrijf of organisatie heeft immers zijn eigen doel, doelgroep en communicatie-wens te vervullen met video. En ook elke toepassing is anders. Het vinden van de juiste vorm en toon voor elke video - maatwerk voor elke klant – verveelt nooit.

 

Beiden opgeleid in marketing-communicatie, startten wij in 2005 ons bedrijf. Met twee man aan het roer, werken we meer dan eens in een groter geheel. In samenwerking met een reclamebureau, collega-filmmaker of met een groter team. Als de klus erom vraagt, kunnen wij rekenen op een betrouwbaar netwerk van professionals – elk specialist in zijn eigen vakgebied. 

Kwaliteit staat voorop. Zeker qua eindresultaat, maar ook in het proces daar naartoe. Dat betekent heldere afspraken, op tijd en binnen het overeengekomen budget leveren. Dat werkt prettig voor beide partijen.