DELTA

  • Klant: DELTA
  • Categorie: online video
  • 2017 / 2018
Play

DIGITALE RADIO - ONLINE VIDEO

Video neemt een steeds grotere plaats in op websites en social media. Ook voor energiemaatschappij DELTA. Met korte video's op hun Facebook en Instragram accounts weten ze op een frisse manier hun volgers te informeren.  In deze video staat centraal wat digitale radio is, en hoe het werkt. 

Play

CONCERT AT SEA - ONLINE VIDEO

Op de Brouwersdam vind jaarlijks Concert at Sea plaats. Ook in 2018 is DELTA hoofdsponsor van dit te gekke festival. Met deze video maakte het bedrijf dit wereldkundig via social media.

Play

WIFI VERBETEREN - ONLINE VIDEO

Soms is het WiFi netwerk in je huis goed, en op andere plekken juist waardeloos. Hoe dit komt én wat je daar zelf aan kunt doen, legt Annemarie uit in deze video. Deze is ingezet op social media.

Play

INTERACTIEVE TV - ONLINE VIDEO

Interactieve tv laat je pauzeren, terugspoelen en programma's opslaan. Deze korte video informeerde de online doelgroepen van DELTA over de mogelijkheden.

Play

LADIES NIGHT RIDE - EVENT VIDEO

Op 8 juni werd in Goes de Delta Ladies Night Ride gereden. De deelnemers fietsten op deze manier een mooi bedrag bij elkaar, wat gebruikt wordt voor onderzoek naar kanker. Delta is hoofdsponsor van dit evenement. Om snel een terugblik te kunnen geven, werd deze video 3 dagen na opname al ingezet op social media.